20 Mrt 2020

Het zijn bijzondere tijden. Het dagelijks leven is op zijn kop gezet. Ziekenhuizen, VVT, GGZ, de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en andere vitale functies staan onder enorme druk om ons te beschermen, te verplegen en te ondersteunen.

PlanMotion lanceert de online demo-omgeving.

Waarom? De komende periode waren er op locatie van verschillende zorgorganisaties presentatiebijeenkomsten over onze systematiek en software gepland. Deze konden vanzelfsprekend geen doorgang vinden. Met de online demo-omgeving kunnen zorgorganisaties in eigen tempo en op elk gewenst moment de systematiek en software bekijken. Online en door middel van korte video's. Een aantal van de zorgorganisaties waarmee de afspraken op locatie gepland stonden, maken hier inmiddels gebruik van.

Bent u werkzaam binnen een zorgorganisatie en wilt u ondanks de moeilijke situatie waarmee u te maken heeft, in uw eigen tempo bekijken wat capaciteitsplanning en scenarioplanning voor u, uw cliënten en uw medewerkers kan betekenen. Dat kan door uw gegevens achter te laten via ons contactformulier.
Wij zoeken dan contact met u om de gewenste toegang te verzorgen.

De demo van onze software zien op het moment dat het u uitkomt?

Persoonlijke toegang tot onze demo-omgeving voor medewerkers binnen zorgorganisaties