26 Mei 2023

Het Vlirdens WFM Congres van 2023 was een buitengewoon succesvol evenement dat professionals uit de wereld van workforce management (WFM) samenbracht om kennis uit te wisselen, nieuwe inzichten op te doen en de toekomst van WFM te verkennen. Het congres bood een rijk programma vol boeiende presentaties, interactieve workshops en netwerkmogelijkheden. Laten we eens terugkijken op enkele hoogtepunten van dit inspirerende evenement.

Een heuse HAKA

De dag begon met een sprankelende opening, een zeer energieke HAKA. Vol positieve energie traden bezoekers, partners van het congres en de organisatie het congres tegemoet.

Klantsessie Het Parkhuis

Als partner maakte wij de sessies van onze klant Het Parkhuis mogelijk. Twee druk bezochte sessies over capaciteitsplanning als fundament voor professionele planning. Wij zijn blij met de vele positieve reacties die hebben mogen ontvangen op het inhoudelijke, praktische en eerlijke verhaal over de weg die Het Parkhuis bewandelt om de personeelsplanning stap voor stap verder te professionaliseren en hoe de software van PlanMotion daar een onderdeel van uitmaakt.

WFM Trends en technologieën

Diverse keynote-sprekers deelden hun inzichten en brachten de nieuwste trends en technologieën op het gebied van Workforce Management naar voren. Hun expertise en passie waren inspirerend en gaven vanuit diverse invalshoeken een diepgaand begrip van Workforce Management en de toekomst van ons vakgebied. Thema’s zoals duurzaamheid, work-life balance, kunstmatige intelligentie en WFM, trends en ontwikkelingen en levensfase bewust plannen en nog meer, waren de thema’s die voor het voetlicht kwamen.

Volop netwerken

Naast de vele inhoudelijke sessies bood het Vlirdens WFM Congres ook uitgebreide netwerkmogelijkheden. Elkaar ontmoeten, delen van kennis en nieuwe contacten leggen. Het is altijd erg mooi om te kunnen verbinden met gelijkgestemde professionals en ervaringen uit te wisselen.

Cabaret als afsluiting

Tot slot was er een spetterende afsluiting waar door middel van improvisatiecabaret (MIER) enkele hoogtepunten van het congres op komische wijze en in interactie met het publiek naar voren werden gebracht.

WFM Congres 2024

Kortom, het Vlirdens WFM Congres 2023 was een ervaring vol kennis, inzichten en inspiratie. Op naar het volgende Congres in 2024!

Tevreden cliënten – Gelukkige medewerkers – Gezonde bedrijfsvoering

Een uitgebreide presentatie op locatie?