26 Sep 2019

19 september 2019, de zon kwam op bij een heldere blauwe lucht. Het beloofde een mooie zonnige dag te worden en in alle vroegte maakten wij onze stand in het partnerpaviljoen gereed. PlanMotion als één van de partners van het PlanMen WFM Congres 2019.

(Op de foto van links naar rechts: namens PlanMotion Willian Wildeboer, Edwin Does, Tjeerd Wielinga en namens Amarant Ingrid Havermans)

Een WFM Congres vol met inhoudelijke thema’s. Thema’s die via breakout sessies aan het voetlicht werden gebracht.

PlanMotion verzorgde de presentatie: “Een waargebeurd verhaal over gezonde capaciteitsplanning”. Een inhoudelijke presentatie door Ingrid Havermans over de implementatie van capaciteitsplanning binnen Amarant. Ruim 100 deelnemers bezochten de presentatie. Een aantal die al onze verwachtingen overtrof en waar wij de mensen zeer erkentelijk voor zijn. Erkentelijk voor de tijd die genomen werd voor deze presentatie. Via de rode knop zijn de ondersteunende presentatieslides te downloaden (je hoeft geen gegevens achter te laten, gewoon vrij te downloaden).

Wij kijken terug op een geslaagde dag. Een dag vol kennisdelen en een goede sfeer. Heeft u op 19 september onze breakout sessie niet kunnen bijwonen of wilt u naar aanleiding van het WFM Congres meer informatie over de oplossingen van PlanMotion. Zoek dan contact met Willian Wildeboer.
Willian Wildeboer is te bereiken via telefoonnummer 06 12425970 of via email: willian.wildeboer@planmotion.nl