22 Jun 2021

Als alle positieve ontwikkelingen rondom de versoepelingen maatregelen Corona zich doorzetten (en dat verwachten we) dan mag het weer, kan het weer en zijn wij er weer bij!

Op 16 en 17 september zijn wij als partner en specialist in Strategische en Tactische capaciteitsplanning voor de zorg, actief tijdens het 12e PlanMen WFM congres.

Wij ontmoeten u graag op onze stand en nodigen u hartelijk uit om onze Breakout Sessie over planningsvolwassenheid: “Je gaat het pas zien als je het door hebt”, bij te wonen.

Je gaat het pas zien als je het door hebt – PlanMotion Breakout Sessie

Johan Cruijff zei het: “Je gaat het pas zien als je het door hebt”. Inzicht helpt met: ‘waar doe ik de juiste dingen en waar kan het beter”. Inzicht gericht op de beoogde groei in planningsvolwassenheid.

Vanuit de dagelijkse praktijk wordt vaak een beeld geschetst van het eigen planproces met als hoofdtaak het voor de eerstvolgende periode gereed krijgen van een kloppend en uitvoerbaar operationeel rooster. Maar ook een planproces waarin nauwelijks zicht is op hoe de beschikbare personele capaciteit tussen teams op (middel) lange termijn efficiënt kan worden benut. En waarin door gebrek aan inzicht achteraf in plaats van vooraf wordt geconcludeerd dat er niet optimaal gebruik is gemaakt van de eigen personele capaciteit.

In de Breakout Sessie: “Je gaat het pas zien als je het door hebt”, nemen we je mee in de inzichten die je krijgt door gebruik van de resultaten vanuit de capaciteitsplanning. Inzichten die een aanjager zijn voor groei in de planningsvolwassenheid.

Naast het verkrijgen van inzicht wordt eveneens getoond dat je met het gebruik van software op een laagdrempelige manier, dicht bij de dagelijkse praktijk, start met de groei in planningsvolwassenheid. Kleine stappen met grote impact noemen we dat.

We zien je graag tijdens onze Breakout Sessie die wij aanbieden tijdens het WFM Congres.

Inschrijven WFM Congres

Inschrijven voor het WFM congres doe je hier (Je gaat naar de PlanMen WFM Congres website)

Tevreden cliënten – Gelukkige medewerkers – Gezonde bedrijfsvoering

Een uitgebreide presentatie op locatie?