28 Feb 2024

Capaciteitsmanagement financieel

Dit jaar is ons grote thema: "Capaciteitsmanagement Financieel". Onze suite ondersteunt het volledige Workforce Management proces (WFM) met een focus op het (voorspelde) werkaanbod en de ontwikkeling van personele capaciteit in uren en FTE. Vanaf deze release de eerste stappen in WFM financieel als integraal onderdeel van onze WFM suite. We starten met het op jaarbasis analyseren van de kosten van de benodigde personele capaciteit ten opzichte van de huidige formatie, inclusief de inzet van de flexibele schil. In toekomstige releases breiden we dit verder uit naar de tactische capaciteitsplanning en voegen we de opbrengstenkant toe. Capaciteitsmanagement niet alleen in uren en FTE, maar ook in euro's.

Vacatureruimte

Maar er is meer! We hebben bestaande analyses als onderdeel van het WFM proces uitgebreid en een nieuwe analyse toegevoegd. Een veelgestelde vraag is "Wat is mijn vacatureruimte?". Wij kunnen nu niet alleen dit antwoord nauwkeuriger geven, maar ook inzichtelijk maken wanneer in de toekomst er een vacature ontstaat of wanneer het lijkt alsof er een vacature is, maar dit eigenlijk tijdelijke flexibele capaciteit is. Dit en verschillende varianten hierop helpen je om de juiste en gevraagde ondersteuning te geven.

Vanuit elke gewenste invalshoek

En zoals van ons gewend zijn deze functionaliteiten niet alleen beschikbaar op teamniveau, maar vanuit elk gewenst niveau binnen jouw organisatie.

Flexibele schillen

Als laatste hebben we zaken toegevoegd aan de ondersteuning van de toekomstige benodigde personele inzet via de diverse flexibele schillen.

Tevreden cliënten – Gelukkige medewerkers – Gezonde bedrijfsvoering

Een uitgebreide presentatie op locatie?