11 Feb 2024

Innovatie en expertise WFM

Ben jij klaar om de grenzen van Workforce Management (WFM) te verleggen? Verrijk je kennis en breid je netwerk uit op het Vlirdens WFM Congres 2024. Hét congres waar innovatie en expertise samenkomen. Waar het goed vertoeven is. Het hapje en drankje goed smaakt. Waar kennis en ervaring volop gedeeld wordt!

Korting namens PlanMotion

PlanMotion is verheugd om als trotse partner deel uit te maken van dit prachtige evenement. Als innovatieve software leverancier streven we naar vooruitgang en optimalisatie in WFM. En nu hebben we een speciale traktatie voor jou. Gebruik de kortingscode WFMC24-PLM en ontvang 15% korting op je tickets!

Dompel jezelf onder in een dag vol inspirerende presentaties, boeiende discussies en waardevolle inzichten. Ontdek de nieuwste trends, technologieën en strategieën.

Vivent presenteert een echt verhaal over Workforce Management

En raad eens? Onze gewaardeerde klant Vivent zal ook een presentatie verzorgen! Een echt verhaal over het implementeren van WFM, de ondersteunende structuren en processen en de waarde van software.

Nu deelnemen met korting

Reserveer vandaag met korting nog je plek en op naar een inspirerende dag!

Bestel nu je tickets op wfmcongres.nl/ticket/wfm-congres-2024 en gebruik de code WFMC24-PLM voor jouw 15% korting. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 6 juni 2024!

Tevreden cliënten – Gelukkige medewerkers – Gezonde bedrijfsvoering

Een uitgebreide presentatie op locatie?