26 Jan 2022

Na 2 zeer bewogen jaren gaan wij ervan uit dat Het PlanMen WFM congres dit jaar eindelijk door mag gaan. Een congres met een beter en voller programma dan ooit. Het thema: Samen Succes Beleven!

Op donderdag 12 mei zijn wij als partner en specialist in Strategische en Tactische capaciteitsplanning voor de zorg, actief tijdens het 12e PlanMen WFM congres.

Wij ontmoeten jou graag op onze stand en nodigen jou hartelijk uit om onze Breakout Sessie: “Je gaat het pas zien als je het door hebt”, bij te wonen.

Je gaat het pas zien als je het door hebt – PlanMotion Breakout Sessie

Johan Cruijff zei het: “Je gaat het pas zien als je het door hebt”. Inzicht helpt met: ‘waar doe ik de juiste dingen en waar kan het beter”. Inzicht gericht op de beoogde groei in planningsvolwassenheid.

Vanuit de dagelijkse praktijk wordt vaak een beeld geschetst van het eigen planproces met als hoofdtaak het voor de eerstvolgende periode gereed krijgen van een kloppend en uitvoerbaar operationeel rooster. Maar ook een planproces waarin nauwelijks zicht is op hoe de beschikbare personele capaciteit tussen teams op (middel) lange termijn efficiënt kan worden benut. En waarin door gebrek aan inzicht achteraf in plaats van vooraf wordt geconcludeerd dat er niet optimaal gebruik is gemaakt van de eigen personele capaciteit.

In de Breakout Sessie: “Je gaat het pas zien als je het door hebt”, nemen we je mee in de inzichten die je krijgt door gebruik van de resultaten vanuit de capaciteitsplanning. Inzichten die een aanjager zijn voor groei in de planningsvolwassenheid.

Naast het verkrijgen van inzicht wordt eveneens getoond dat je met het gebruik van software op een laagdrempelige manier, dicht bij de dagelijkse praktijk, start met de groei in planningsvolwassenheid. Kleine stappen met grote impact noemen we dat.

We zien jou graag tijdens onze Breakout Sessie die wij aanbieden tijdens het WFM Congres.

Inschrijven WFM Congres

Inschrijven voor het WFM congres doe je door op onderstaande banner te klikken (Je gaat naar de PlanMen WFM Congres website)

Tevreden cliënten – Gelukkige medewerkers – Gezonde bedrijfsvoering

Een uitgebreide presentatie op locatie?