23 Jan 2020

Wij kijken terug op een geslaagde inspiratiebijeenkomst zoals gehouden op 21 januari jongstleden. De inspiratiebijeenkomst werd in samenwerking met PlanMen en Infor georganiseerd.

Vanuit het thema: “Meer zorgvraag. Minder mensen. Bent u klaar voor 2022?”, presenteerde Willian Wildeboer de visie, de systematiek en de ondersteunende software van PlanMotion. Willian Wildeboer liet zien hoe strategische en tactische capaciteitsplanning een positieve bijdrage levert aan tevreden cliënten, gelukkige medewerkers en een gezonde bedrijfsvoering. Resultaten die bijvoorbeeld in het kader van de arbeidsmarktproblematiek positief inwerken op het behoud van medewerkers, goed werkgeverschap en het verzachten van diezelfde arbeidsmarktproblematiek. Naast voorgaande haalde Willian Wildeboer praktijkvoorbeelden aan waarbij met behulp van de systematiek en software van PlanMotion gezonde bedrijfsresultaten zijn bereikt. Bedrijfsresultaten die mede zorgde voor tevreden cliënten en medewerkers.

Naast de presentaties van PlanMotion presenteerde onder andere Bernhoven, Infor, PlanMen en Nurinder Singh van PHSA/BC Healthcare Canada. De diverse presentaties zijn via onderstaande button te downloaden.

banner