20 Feb 2023

Onze implementatiepartner Vlirdens verzorgt op 23 maart weer een fantastisch symposium: "De zorgmedewerker op 1". een dag vol onderwerpen, break-outsessie, kennisdeling en inspiratie.

Willian Wildeboer van PlanMotion en Jorien van den Heuvel van Vlirdens verzorgen samen één van de verschillende break-outsessies, te weten: "Ontspannen op vakantie?!" In deze tijd waarin zorgmedewerkers constant onder druk staan door formatietekort, verdient iedereen een rustige vakantie. In de praktijk lukt dit helaas niet altijd. In de vakantieperiode, die altijd langer duurt dan vooraf ingeschat, wordt zorg verminderd en loopt iedereen zich het vuur uit de sloffen om cliënten en patiënten zo goed mogelijk te helpen. Niet echt de voorwaarden die nodig zijn om ontspannen de deur achter je dicht te trekken en lekker op het strand te gaan liggen met een boek. Dit kan anders. In deze break out gaan we daarover graag met je in gesprek.

Willian Wildeboer van PlanMotion gelooft dat vooruit plannen, op middellange termijn, helpt met het creëren van rust in roosters. "De vakantieplanning is een belangrijk onderdeel van deze planning op middellange termijn. Immers: hoe eerder je begint, hoe beter de vakantieplanning! Door tijdig goede inzichten te creëren en scenario’s te maken zorg je voor bewuste keuzes. Daardoor krijg je meer voorspelbaarheid, heb je vroegtijdig de oplossing voor de komende vakanties. Zo zet je de zorgmedewerker op 1, juist tijdens de vakantieperiode!"

Jorien van den Heuvel zorgt voor de zorg door perspectief in de planning: "Het gaat me aan het hart dat zorgorganisaties dagelijks worstelen met het rondkrijgen van de roosters. Ik geloof erin dat verder vooruit kijken en bewuste keuzes maken helpen deze worsteling beter onder controle te krijgen. Als het daarnaast lukt de planning duidelijk, transparant en overdraagbaar te maken dan denk ik dat zorgorganisaties echt meer rust krijgen. Kortom: zorgen voor de zorg door goed te plannen".

Voor het volledige programma en aanmelding ga naar: Symposium "De zorgmedewerker op 1"

Tevreden cliënten – Gelukkige medewerkers – Gezonde bedrijfsvoering

Een uitgebreide presentatie op locatie?