11 Feb 2022

PlanMotion verzorgt op het PlanMen WFM congres 2022 een aantal keren de break-out sessie: “Je gaat het pas zien als je het door hebt”.

In deze break-out sessie nemen Iris Uitvlugt (Zinzia Zorggroep) en Willian Wildeboer (PlanMotion) je mee in de inzichten die je krijgt door het gebruik van de resultaten vanuit de capaciteitsplanning. Inzichten die een aanjager zijn voor groei in de planningsvolwassenheid.

Na een inleidende beschouwing door Willian Wildeboer pakt Iris Uitvlugt de presentatie over. Iris Uitvlugt is als manager capaciteitsplanning binnen Zinzia Zorggroep nauw betrokken bij de stappen die Zinzia Zorggroep zet in het voortdurend verbeteren van de capaciteitsplanning als specialistisch onderdeel van Workforce Management. Iris Uitvlugt vertelt over de ambitie, het wenselijke groeipad, het waarom van het willen groeien in planningsvolwassenheid, de resultaten die tot nu toe geboekt zijn en de wijze waarop de resultaten zijn bereikt.

Na het volgen van de break-outsessie heb je kennis van hoe je op een laagdrempelige manier, dicht bij de dagelijkse praktijk, groeit in planningsvolwassenheid. Groei vanuit kleine stappen met een grote impact.

Doelgroep Break-out sessie:

  • Management
  • Capaciteitsplanner
  • Adviseur Capaciteitsmanagement

Over Iris Uitvlugt

Iris Uitvlugt is Manager Capaciteitsplanning bij Zinzia Zorggroep en is vanuit die rol dagelijks bezig met het professionaliseren van de capaciteitsplanning binnen de organisatie. De afgelopen tijd heeft Zinzia Zorggroep op dat vlak een sterke ontwikkeling doorgemaakt, waarbij tevens de overstap is gemaakt van decentraal plannen naar een centraal planbureau. Daarin is een grote rol voor capaciteitsplanning belegd.

Iris woont in Arnhem en heeft 5 jaar geleden de Master of Science in Business Administration aan de Univeristeit Twente afgerond. Na een aantal jaren als consultant gewerkt te hebben bij een bureau voor search en selectie van medisch specialisten is zij nu ruim een jaar geleden bij Zinzia Zorggroep binnengekomen als manager in opleiding.