18 Mrt 2024

Ben je klaar om je kennis te verdiepen? Schrijf je dan nu gratis in voor onze Webinars en laat je inspireren! Deze Webinars worden in samenwerking met ORTEC aangeboden.

Data: 9, 16 en 23 april 2024
Tijd: 9.30 – 10.15 uur
Locatie: Online
Gratis aanmelden kan HIER

Webinar 1: Tactische Workforce Planning: De jaarbegroting als belangrijke eerste stap

In dit Webinar ontdek je hoe de verwachte productie en/of geaccordeerde in te zetten bezettingseis in diensten als input kan dienen voor het eerste capaciteitsplan. Met als resultaat: zicht op benodigde capaciteit, beschikbare capaciteit en hoeveel flexibele capaciteit gerealiseerd moet gaan worden.

Webinar 2: Tactische Workforce Planning: Rust in je personele planning

Ontdek hoe de zorgvraag en de personele capaciteit zich ontwikkelt? Wat is op weekniveau het effect van het beschikbare personeel? PlanMotion helpt je bij het bepalen welke acties er nodig zijn die gericht zijn op de optimale afstemming van vraag en aanbod van nu en in de toekomst. Je anticipeert tijdig op toekomstige veranderingen in de planning.

Webinar 3: Tactische Workforce Planning: Verhoog je leverzekerheid van je flexibele schil

Leer hoe je voor meer stabiliteit van je flexibele schil zorgt? Ontdek hoe je in staat wordt gesteld om toekomstige flexbehoeften te voorspellen en effectief te reageren op uitdagingen. Zie hoe dit leidt tot een betere afstemming en samenwerking, waardoor je flexibele schil stabieler wordt en je effectief reageert op toekomstige uitdagingen.

Tevreden cliënten – Gelukkige medewerkers – Gezonde bedrijfsvoering

Een uitgebreide presentatie op locatie?