16 Dec 2022

Release 5.0 van de PlanMotion Capaciteitsplanning Suite is een feit! Deze release wordt gedomineerd door innovaties binnen de module Scenarioplanning. Het eerste wat in het ook springt: Op het moment dat je een scenario aan het uitwerken bent, BlauwGroen (Teal) de hoofdkleur is. Tevens zorgt de software er altijd voor dat wanneer je een scenario aanmaakt, uitwerkt en uitvoert, in titels duidelijk is dat het om een scenario gaat.

Nog meer moois.

De functionaliteit en het hanteren van de functionaliteit zoals beschikbaar in de andere modules, is nu 1 op 1 beschikbaar binnen de module Scenarioplanning. Met dit verschil dat zaken t.b.v. één of meerdere scenario’s aangepast kunnen worden zonder dat het de actuele tactische capaciteitsplanning raakt. Ook die zaken die je in de actuele capaciteitsplanning om legitieme redenen niet kunt aanpassen. Het gaat pas de tactische actuele capaciteitsplanning raken als jij als capaciteitsplanner dit wil. Of het nu gaat om verwachte veranderende zorgvraag en beschikbare capaciteit. Of vragen zoals: “Wat als het ziekteverzuim toeneemt of we dit project gaan doen?”. Al deze zaken en meer zijn vorm te geven in het scenario en te beoordelen op de effecten voor de personele bezetting, zorgverlening en bedrijfsvoering. En dit alles met de voor de capaciteitsplanner bekende functionaliteit.

Werk je met andere modules van PlanMotion en heb je de beschikking over de module Scenarioplanning, dan werk je met hetzelfde gemak aan de voor jouw organisatie belangrijke scenario’s.

Tevreden cliënten – Gelukkige medewerkers – Gezonde bedrijfsvoering

Een uitgebreide presentatie op locatie?