27 Nov 2019

Meer zorgvraag. Minder mensen. Bent u klaar voor 2022?

Personeelsplanning waarbij de (verwachte) vraag naar zorg het vertrekpunt is voor de capaciteitsbehoefte en planning. Personeelsplanning die de verbinding legt tussen het strategisch, tactische en operationele niveau. Personeelsplanning waarbij uren en euro’s bij elkaar komen. Personeelsplanning zoals het bedoeld is, het nieuwe plannen.

21 januari organiseert PlanMotion samen met PlanMen en Infor een inspiratiebijeenkomst waarbij Stichting Bernhove, PHSA/BC Healthcare Canada, PlanMen, Infor en PlanMotion u meenemen in het geven van een antwoord op: “Hoe zorg ik dat ik klaar ben voor 2022?”

Presentatie PlanMotion

Willian Wildeboer presenteert namens PlanMotion haar oplossingen ter ondersteuning van capaciteitsmanagement op strategisch en tactisch niveau. Oplossingen waarmee optimale inzet van uw zorgprofessional in het operationele rooster wordt bereikt en u voorbereid bent op de veranderende toekomst.

Willian Wildeboer is 15 jaar werkzaam geweest binnen de ondersteuning en zorg aan mensen met een verstandelijke beperking. Vanaf 2000 is hij actief binnen de automatisering en informatisering. Naast zijn verpleegkundige opleiding en achtergrond is Willian Wildeboer bedrijfskundig geschoold. Capaciteitsmanagement binnen de gezondheidszorg vormt een rode draad in zijn carrière.

banner