bannerbanner

Samenwerking PlanMotion en AAG

01 Sep 2015

PlanMotion en AAG hebben een intentieovereenkomst gesloten waarbij AAG projectmanagement, advies en begeleiding gaat bieden op oplossing van PlanMotion.

Met deze samenwerking is PlanMotion in staat volledige focus te hebben op productontwikkeling ten behoeve van capaciteitsplanning voor de gezondheidszorg. AAG zet met deze samenwerking haar dienstverlening rondom personeelsplanning meer kracht bij, ten einde de beste oplossingen te bieden voor haar klanten.

Over AAG

AAG is hét advies- en shared service center voor zorg en welzijn. AAG zorgt voor een optimale bedrijfsvoering met de beste oplossingen in HR, finance, BI, vastgoed en facilitair.

Professionaliteit, innovatieve dienstverlening en vooral samenwerking met klanten vormen de basis van AAG. Samen met klanten is AAG succesvol.

www.aag.nl

Over PlanMotion

Maatschappelijke ontwikkelingen zorgen ervoor dat het betaalbaar houden van zorg en het leveren van kwaliteit, voor zorgorganisaties een steeds sterker wordende uitdaging is. PlanMotion ziet de behoefte aan een toepasbare systematiek, ondersteund door software, die medewerkers in staat te stellen dit te bewerkstelligen. PlanMotion helpt met haar systematiek en software zorgorganisaties personele capaciteit optimaal aan te wenden voor waar het om draait: zorgverlening.

Achtergrond in de zorg, expertise op het vlak van softwareontwikkeling en kennis en ervaring in planningsvraagstukken binnen de luchtvaart, overheid en gezondheidszorg vormen de fundamenten van PlanMotion B.V..

www.planmotion.nl<< Terug naar het overzicht actueel