Uitnodiging Zorg & ICT

01 Feb 2014

Geen verlofstuwmeren, geen onnodige betalingen overwerk, geen enorme toeloop vakantiekrachten, geen uitzendkrachten. Wel rust en voorspelbaarheid, wendbaarheid en flexibiliteit, constante kwaliteit en financieel gezond. Hier hebben wij de systematiek en software voor: PlanMotion Jaarplanning.

Op 25, 26 en 27 maart 2014 delen wij graag onze kennis en vertellen over onze toepasbare systematiek. Indien gewenst laten wij u zien hoe de systematiek ondersteund wordt door PlanMotion Jaarplanning.

PlanMotion Jaarplanning. Systematiek en software met als vertrekpunt de denk en doe wereld van uw medewerkers. Systematiek en software die het mogelijk maken te plannen op jaarbasis waarbij zicht en inzicht ontstaat hoe capaciteit over het jaar gepland moet worden vanuit het behoud van balans tussen kwaliteit, medewerkertevredenheid en financieel gezonde bedrijfsvoering. Systematiek en software die sturing geeft aan uw periodieke medewerkerinzet.

Wij laten het zien en verwelkomen u graag op onze stand 01.E133

Wilt u gratis toegang tot de beurs? Meldt u zich dan hier aan als bezoeker. U ontvangt ruim voor de beurs uw bezoekersbadge. Wij hopen u te mogen begroeten.


<< Terug naar het overzicht actueel